tiistai 26. huhtikuuta 2016

Miksi isoista liikkujista on niin vähän kuvia?

Tiedättekös, minulle tulee aina niin hyvä mieli, kun näen isoja ihmisiä treenaamassa ja liikkumassa! Tiedetään, tiedetään, meitä on monia, mutta välillä, kun pujottelee jossain tiukkapeppuisten mimmien välissä, tuntuu siltä että olen ainoa koko maailmassa.

Siksi tulinkin niin iloiseksi, kun huomasin, että PipSan blogista löytyi treenikuvia!


 Omalla kohdallani olen huomannut, että vaikka mielelläni liikun, niin olen koko homman suhteen jotenkin ujo. En uskalla kamalasti huudella harrastuksestani julkisesti. Tulee jotenkin sellainen olo, että muut ajattelevat jotain tyyliin "ai tuo väittää harrastavansa liikuntaa, vaikka oikeasti vaan makaa sohvalla, onpas noloa!". Joo ei :D


Ärsyttävintähän koko hommassa on, että joidenkin ihmisten mielestä lihava ihminen tekee väärin, jos ei liiku. "Mene lenkille!" -käskyjä lauotaan sumeilematta. Mutta sitten kun se lihava ihminen menee lenkille tai salille tai uimaan, tai mitä nyt haluaakin tehdä, niin sitten tuleekin kommenttia tyyliin "Mitä tuokin luulee täällä tekevänsä?". Jotkut ovat kohdanneet jopa avointa ilkkumista. Teet niin tai näin, aina väärin päin... Ihan tästäkin syystä vaatii tiettyä rohkeutta liikkua näkyvästi... puhumattakaan siitä, että ottaa kuvia ja laittaa niitä nettiin kaikken nähtäville.


Oikeasti ihan mahtavaa nähdä ihan kuvatodisteita siitä, että en ole ainoa liikuntaa harrastava pullero. Tämä tuo taas lisää innostusta ja tsemppiä saliharrastukseen, jota yritän taas potkia käyntiin. Upeaa menoa, PipSa!

Kuvat: Pipsan blogi Värikäs elämäni. Kiitos kun sain käyttää kuvia!

4 kommenttia:

 1. Niinpä. Itselläni tällä hetkellä kynnys salille menoon on vielä kooooooovin korkea. Myönnän, että se on jo hiukan madaltunut mutta ei vielä sinne asti, että voisin kuvitella meneväni salille. Se on jotenkin se häpeän tunne niin voimakkaasti olkapäillä istumassa.. Mutta työn alla asia on!

  VastaaPoista
 2. Mua ehkä enemmän mietityttää, miks ylipäätänsä liikkujista on niin paljon kuvia. Koko selfie-buumi liikuntablogeissa on tuottanut _äärettömän_ määrän kuvia liikkumisesta ihan jokaikisestä mahdollisesta asennosta ja kuvakulmasta eikä vähiten pebasta... Siinä lihavan liikkujan kuvien osuus pienenee entisestään. Psst. mä rikoin satasen, kai mun liikuntakuvia voi laskea lihavan kuviksi?:)

  VastaaPoista
 3. Sinut on haastettu! <3
  http://varikaspipsa.blogspot.fi/2016/05/alalaihduta.html

  VastaaPoista
 4. Minusta on kamalan surullista että on olemassa ihmisiä jotka oikeasti viitsivät arvostella / katsoa pitkään KETÄÄN joka on tullut salille ITSEÄÄN VARTEN! Jokaisella on oikeus tulla treenaamaan juuri oman tasonsa mukaisesti. Itse toivotan aina uudet tulijat tervetulleiksi, ulkonäöstä, iästä, sukupuolesta yms huolimatta. Minusta on välillä tuntunut, että jotkut ihmiset "olettavat" minun katsovan nenän vartta pitkin koska olen käynyt salilla pitkään, treenaan kovaa ja olen jo siinä "hyvässä kunnossa". Mutta herranjumala, kaikki aloittavat jostain ja tiedän aivan tarkalleen miltä tuntuu tulla ekaa kertaa epävarmana uuteen ympäristöön. Menkää kaikki rohkeasti sinne salille ja ottakaa katsekontaktia, hymyilkää jne. Tehkää omaa juttuanne, olkaa itsevarmoja! Jos niillä muilla kävijöillä on yhtään valoja päällä niin teidät otetaan hyvin vastaan. Ja jos ei, niin sellaiset ihmiset voi todellakin jättää omaan arvoonsa!

  VastaaPoista