lauantai 6. helmikuuta 2016

PRKL! Murinaa! Ärsyttää!

Ei! EI EI EI! Nyt kiukuttaa!

Ja silläkin riskillä, että koko blogi menee vaatepostailuksi, niin kiukuttelen vähän lisää.

Nimittän Yours Clothing, tuo isojen ja vielä isompien kokojen vaatekauppa, on tuonut takaisin raskausmallistonsa parin vuoden tauon jälkeen. Samalla viikolla, kun minä lakkasin kaipaamasta mammavaatteita.

Arvatkaapa vain, miten monta kertaa minä kirosin isojen mammavaatteiden huonoa saatavuutta? Pitkiä, mammapaidoiksi soveltuvia paitoja kyllä löytyy, ja aina voi vetää päälle mekon, jos onnistuu jostain löytämään tarpeeksi isot sukkahousut. Mutta ne housut. Suomesta kun ei vaan ole saatavilla koon 54/56 äitiyshousuja. Kyseisen koon mammahousuja myy tasan yksi eurooppalainen kauppa, joka toimittaa Suomeen. Tai siis möi viime kesänä. Mutta heidän kanssaan oli sitten muuta ongelmaa, joten taiteilin sitten kuminauhavyötäröiden ja legginsien kanssa. Ja nyt Yours, josta tilaaminen on helppoa ja tuttua, tekee näin. Miksi, oi miksi?

Yours Clothing Maternity
Yritän lohduttautua sillä, että Yoursin mammavaatteet eivät ole kamalan nättejä. Mutta olisin minä kelpuuttanut tuollaisen keskirivin tunikan töihin, ja ehkä jonkun puolihömelön "Baby on Board" -teepparin pyjamapaidaksi. Ja todennäköisesti olisin sortunut ostamaan epäpukevat mutta mukavat lököhousut, joihin mahan olisi saanut mukavasti mahtumaan. Koska mahasta puristavat housut ovat raskaana ihan julmetun ikävät jalassa. Jälkikasvukin alkaa nopeasti protestoida.

Mutta niinpä niin, tasan ei nyt käynyt onnen lahjat. Yoursin mammavaatteissa löytyy kokoja aina UK32 asti, joka Yoursin itsensä mukaan vastaa EU-kokoa 60, mutta joka omasta mielestäni on hyvin reilu, vieläkin isompi. Toivottavasti siellä monitorin toisella puolella on jossakin isokokoisia odottavia äitejä, joille tieto tästä mallistosta tuo iloa.

2 kommenttia:

  1. Minulle ainakin tämä uutinen on iloinen. Uusia mammahousuja nimittäin metsästän, nykyiset Elloksen osoittautuivat aika kehnoiksi.

    VastaaPoista