tiistai 9. helmikuuta 2016

Blogit pinoon!

Tammikuu on nyt eletty loppuun saakka, ja aika moni joka aloitti Uuden Terveellisen Elämän on jo ehtinyt kyllästyä. Mutta koska kaipaan aina uutta, mielenkiintoista luettavaa, ajattelin kysyä: mitä uusia (tai vanhoja) laihisteluun ja/tai terveelliseen elämään keskittyviä blogeja olette löytäneet? Siis sellaisia, joita päivitetään vielä helmikuussa.

Iso plussa siitä, jos blogin takana on iso ja liikuntaa harrastava ihminen. Kaipaan aina lisää näitä!


Huomaan, että Blogilistan lopettamisen myötä uusien blogien löytäminen on vaikeampaa. Vinkkejä kehiin! Tai mainosta omaasi, jos en vielä ole tajunnut lukea sitä. Olen joskus hömelö.

5 kommenttia:

 1. Itse tavallaan surffaan toisten sivuilta seuraaviin.

  Mutta olisi kyllä kiva löytää uusiakin blogeja. Itse kaipaisin myös tämmöisiä vanhojen akkosen sivuja, kuin itselläni on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sama juttu. Muiden sivuilta löytyy aina välillä kivoja blogeja. Mutta niitäkin tuntuu olevan yhä vähemmän. Onkohan blogien aikakausi vähän mennyttä?

   Poista
 2. Mä yritän päivittää sitä mun blogin sivussa olevaa listaa säännöllisesti, mutta en oikein ole löytänyt mitään uutta. Onkohan blogilistalle jotain korvaavaa? Fitfashionin blogeista olen yrittänyt etsiä, mutta niin on samanlaisia noi fitness-blogit:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, fitnessblogit tuntuvat olevan vähän oma maailmansa :)

   Poista
 3. Onnea vauvasta!!! :) ihanaa :) tsemppiä alkuun!

  Mä päivitän blogia kun ehdin. Into ei siis ole lopahtanut. :)

  Isomaha.blogspot.fi

  VastaaPoista