torstai 28. tammikuuta 2016

New Lookin jumppavaatteet: Oletko kokeillut?

Onko kukaan kokeillut New Lookin urheiluvaatteita? Millaisia kokemuksia?

Olen tilannut ihan tavallista vaatetta New Lookista, ja yleensähän nuo ovat sellaista H&M-laatua, eli melko heppoisia, mutta hinnat eivät yleensä ole pahoja ja alennukset ovat hyviä. Eli hinta ja laatu vastaavat usein toisiaan. Ja kokoja riittää.


Löytyisi paitaa ja hupparia ja toppia ja trikoota ja tossua. Tuttuun XL-liikuntamallistojen tapaan väreinä ovat musta ja harmaa sekä pinkin ja punaisen eri sävyt. Onkohan kyseessä maailmanlaajuinen salajuoni?

Oikeastaan en tarvitse tällä hetkellä oikein mitään, mutta joogatossut näyttävät kiinnostavilta. Välillä nimittäin jalkoihini sattuu joogatessa, ja tuntuu että tarvitsisin jotain pientä jalkinetta. Onkohan tuollaisista joogatossuista hyötyä, vai pitäisikö yrittää löytää jostain liukuestesukat?


New Look: Black Stretch Yoga Pumps

Kokemuksia, mielipiteitä?


(PS. Laskettu aika on tänään. Pitäkää peukkuja!)

11 kommenttia:

 1. En ole tilannut tuolta mitään, kiitos vinkistä, pitää perehtyä :) Mutta siis, iik, laskettu aika! Onnea tulevaan <3 peukut pystyssä!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä tulevaan! <3

  (Vähänkö jännää!!! :)

  VastaaPoista
 3. Peukut on täällä pystyssä! :-) Ootko kokeillu tälläisiä sukkia joogassa?(http://www.naistenkauppa.fi/Joogasukat). Oon nähny tälläsiä joogatunneilla joillakin joogaajilla ja tuntuu toimivan.

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä, toivottavasti alkaa tapahtumaan! :)

  VastaaPoista
 5. En ole kokeillut, kun netistä tulee tilattua aika vähän vaatteita muutenkaan. Mutta onhan se hyvä, että on sentään netti. Muuten ylipainoisilla ei olisi oikein mitään, mistä saisi jumppavaatetta. Jotain on Hobby Hallilla ja sitten ilmeisesti Cittareihin on jotain tullut. En noita jälkimmäisiä ole kylläkään itse nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulin Cittarin uusia kehuttavan, mutta niitä on ymmärtääkseni vain kokoon 48 saakka. Ei mahdu minun peppuni peitoksi, vaikka kuinka venyttäisi.

   Poista