maanantai 25. tammikuuta 2016

Kärsitkö sinäkin uimahalliraivosta?

Näistä asioista uimahalleissa kiistellään, kirjoittaa Anna-Stina Nykänen Helsingin Sanomissa. Jutussa vilisee vihaisia mummoja ja perverssejä kyttääjiä.

Tämä kuva on pelkkää silmäkarkkia.
Kuva: Pixabay.com

Onhan sitä nähty kaikenlaista tässä muutaman uimahallivuoden aikana. Hupaisin näkemäni tapaus taisi olla kauttaaltaan tatuoitu mammaihminen, joka saapui paikalle parin teininsä kanssa. Hän kieltäytyi käymästä suihkussa, ja marssi suoraan altaaseen, räyhäsi muille vesijuoksijoille, ja selitti kovaan ääneen tuttavalleen, miten tuntee paljon liivijengiläisiä. Oli siinä muilla ihmettelemistä.

3 kommenttia:

 1. Eksyin blogiisi juuri ja oli pakko tulla jättämään kommentti. :) Itse olen myös plussakokoinen mutta en ainakaan tietääkseni ole saanut kommenttia ollessani uimassa tai kuntosalilla. Se on kyllä harmillista, että sellaisia idiootteja löytyy, jotka luulee että se on ok arvostella toisia! Niin moni varmasti kävisi uimassa tai kuntosalilla, jos olisi varmuus ettei kukaan pysty arvostelemaan! Onnea myös raskaudesta. Meillä täällä on aivan ihana 1-vuotias poika. Raskaus meni minulla hyvin mutta synnytys oli vähän liian jännittävä ja sitten päädyttiinkin sektioon. Nyt on kaikki hyvin. :) Tsemppiä loppuraskauteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Satu,
   Blogisi on toki tuttu, vaikka olen laiska kommentoija :D Muistanko väärin, vai pyöritkö aikoinaan isotkoot.comin foorumilla? Nimimerkkiä (sinun tai omaani) en kyllä enää muista :)

   Poista
 2. Joo, siellä foorumilla olin! Omaa nimimerkkiä en kyllä enää tosiaan muista minäkään. :)

  VastaaPoista