perjantai 4. syyskuuta 2015

Edelleen sairaspedin pohjalla

Huh, pitääpä nyt sanoa, että on tosi vaikea ylläpitää mitään järkevää ruokailurytmiä kun on kipeänä. Pitää todellakin nostaa hattua kaikille, joilla on jotain pidempiaikaista vaivaa, ja jotka silti jaksavat pitää kiinni terveellisistä elämäntavoista. Täällä ollaan vasta sairaspäivä numero seitsemässä, ja minä olen jo ennättänyt sortua niin suklaaseen kuin jäätelöönkin, kun on vaan niin ikävä olo ja voi sääli minua parkaa, joka ei ole kunnossa, ja nenäkin on tukossa ja päätäkin särkee jo toista päivää putkeen ja kuume ja korvissa poksuu ja närästää ja minkä tekosyyn nyt vielä keksisin että saisin syödä vähän lisää suklaata...

Tänään totesin vihdoinkin olevani sen verran terve, että jaksoin tehdä puolen tunnin hitaan kävelylenkin. Piti ottaa mies turvaksi, siltä varalta että alkaa pyörryttää. Miten voi pelkkä flunssa ottaa näin koville? Huomenna alkavaksi suunniteltu minimatka on vielä epävarma, kun mieskin on nyt alkanut pärskiä. Harmittavaa, mutta ei voi mitään.

Koko viikkoni on tosiaan mennyt sängynpohjalla. Olen lukenut ison pinon työkaverilta saatuja naistenlehtiä. Olen lukenut loppuun Tiina Miettisen Piikojen valtakunnan, ja avartanut näkemystäni naisten asemasta entisaikoina. Olen lukenut aikaisemmin tänä vuonna kuolleen Terry Pratchettin viimeisen kirjan, The Shepherd's Crownin, ja itkenyt silmäni turvoksiin. Olen nauranut kippurassa Mma Ramotswen seikkailulle kirjassa Häähuumaa lauantaina (en suosittele yskäisille, jos nauraa liikaa, tulee yskänpuuska). Olen vakavasti harkinnut tarttuvani jälleen 50 Shades of Greyhin, jonka aloitin helmikuun flunssan aikana. En kuitenkaan jaksanut. Miksi tuntuu siltä, että nykyään löytyy aikaa lukea vain silloin kun olen kipeänä?

Tämä viikonloppu menee siis ainakin vielä lepäillen. Toivottavasti pääsisin nyt sentään ensi viikolla uimahalliin.

Siitä huolimatta:

Hyvää viikonloppua :)

6 kommenttia:

 1. Välillä kroppaa ilmoittaa, että on aika levätä... ja flunssaa pukkaa. Toivottavasti vointisi paranee piakkoin, ja pääset liikkumaan (koska ainakin olen käsittänyt niin, että sinne mieli halajaa)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sinnehän se mieli halajaa :) Vielä mulla on kuulemma seksikäs viskibasso, mutta ajattelin silti huomenna töihin. Tänään etäilin. Katsotaan, miten vanha jaksaa.

   Poista
 2. Voi, paranemisia kovasti! Sitkeää tautia tuntuu olevan liikkeellä. Hmm, pitääpä kaivella kirjastosta tuo häähuumaa lauantaina, en ole sitä vielä lukenutkaan. Hyvää alkavaa vkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yritetään parantua. Mma Ramotswen seikkailuja on ihana lukea, kun ovat jotenkin niin rauhallisen tahtisia ja koko tapa katsoa elämää on niin erilainen. Yleensä en niin välitä humoristisista kirjoista, mutta näistä olen pitänyt.

   Hyvää viikkoa sinnekin :))

   Poista
 3. Hei, mikä on vointi nyt? :)

  Kiitos kaipailusta blogissani. Hengissä olen ja vähän kommentoin kesän tilannetta kommentteihin. Ensi viikolla viimeistään palailen blogin pariin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NeitiVirta, jee! Oli ikävä :) Olo on nyt vähän parempi, töissä toista päivää. Kovasti mietin, uskaltaisiko jo tänään jumppaan, vai pitäisikö odotella vielä vähän.

   Mahtavaa saada taas kuulumisia sinultakin.

   Poista