torstai 6. elokuuta 2015

Syksyn liikuntakausi aloitettu!

Elokuun myötä kipitin tosiaan takaisin uimahallinen, ja se oli juuri niin ihanaa kuin muistin. Vaikka paljon kylmempää! En tunnu tällä hetkellä oikein kestävän kylmää, epätavallista. Yleensähän minä nautin kylmästä ja inhoan kuumaa. Niitä muuttuvan kropan outouksia.

Nappasin uimahallille mukaan vesijuoksuhanskat, ja huh huh! Nähtävästi kaikki käsivarsilihakset olivat lähteneet lomalle kuuden viikon kesätauon aikana, ja nyt sattuu hauiksiin. Auts! Mutta eiköhän se tästä, kun taas totun. Olen myös yin-joogaillut vähän vesijuoksun vastapainoksi.

Olipa muuten ihanaa päästä takaisin omaan rytmiin myös liikunnan suhteen. Tuntuu että syömisen hallinta muuttui samalla kertaa paljon helpommaksi. Jotenkin pelkillä kävelylenkeillä ja hyötyliikunnalla ei ole minuun samanlaista vaikutusta. Tervetuloa takaisin, rutiinit!

8 kommenttia:

 1. Mä ootan ens maanantaita, kun Mäkelänrinne avaa taas ovensa :-) Vesijuoksu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauti :)
   Oletko kokeillut niitä erilaisia Mäkelänrinteen vesijumppia ja vesicombateja ja muita?

   Poista
  2. Olen kokeillut ja vesicombatia koklasin keväällä tutustumistunnilla. Se oli aivan mahtava ja tehokas tunti! Harmi vaan, kun sitä tuntia ei näy tuolla syksyn tuntilistalla :-( Syvänveden hydrobic on mun ehdoton suosikki ja nyt syksyllä pitää kokeilla muitaki ryhmäliikuntatunteja eli kahvakuulaa, rullailua ym.

   Poista
  3. Mitä?! Ei saa ottaa pois hyviä tunteja :(

   Onkohan tuo syvänveden hydrobic samanlainen kuin meidän syvävesijumppa? Vesivyö päälle ja sitten jumppaillaan syvässä vedessä? Se ei ole ihan minun suosikkini, jotenkin niin hankalaa pysyä paikallaan.

   Poista
  4. Pitää kattoo nyt syksyllä olisko combatia muualla kun vedessä, koska se vaikutti tosi hyvältä treeniltä :-) Mä veikkaa, että puhutaan samasta asiasta eli meilläkin on vyö messissä ja siinä sit jumppaillaan. Sen vyön kanssa puuhaaminen kieltämättä vaatii hieman totuttelua, mutta harjottelu tekee tässäkin asiassa mestarin :-)

   Poista
  5. Mullahan oli kevään projektina yrittää opetalla pitämään syvävesijumpasta, mutta en oppinut, vaikka kuinka yritin :D Voi olla, että se jää nyt syksyllä vähiin, yritän valita tilalle vaikka jotain kivaa joogaa.

   Poista
 2. Vesijumppa alkaa taas maanantaina, ihanaa! Ennen jumppaa vähän joko uintia tai vesijuoksua, niin illan liikunnat on siinä :) vesi on vaan niin munkin elementti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Meillä jumpat alkavat vasta kuunvaihteessa, harmi. Mutta vesijuoksu on myös ihanaa, ja katsotaanpa saanko tänä vuonna sadan kerran rajan rikki :)

   Poista