sunnuntai 23. elokuuta 2015

Liikuntaviikko 34

No nyt oli liikunnan kannalta ihan kurja viikko.  Maanantain työpäivä jatkui aamuseitsemästä iltakymmeneen, ja jotenkin en ollenkaan onnistunut toipumaan siitä, vaan olin kuin nukkuneen rukous koko viikon. Vasta nyt viikonloppuna olen alkanut piristyä. Tästä johtuen tuli tällä viikolla treenattua enemmän sohvallamakuulihaksia kuin niitä muita.

Kuva: Heiaheia.com
Maanantai: -
Tiistai: Vesijuoksu 50 min
Keskiviikko: -
Torstai: -
Perjantai: Kävely 45 min
Lauantai: Vesijumppa 30+30 min
Sunnuntai: Vesijuoksu 50 min

Tavoitteenani oli joogata kolmesti, mutta enpä jaksanut siihen puuhaan kertaakaan. Harmittaa, mutta voimat ovat jotenkin täysin lopussa. Saman ilmiön huomasin vesijuostessa. Tähtäsin tuntiin, mutta noin 45 minuutin jälkeen voimat alkoivat loppua ihan totaalisesti. Pitäisikö ehkä syödä vähän isompi välipala tai aamupala ennen uimahallireissua?

Viikon paras kokemus oli vesijumppaa. Olin kaivannut sitä paljon! Yhdessä vaiheessa siinä jumppaillessa tuli sellainen euforinen tunne, sellainen, että olen nyt oikeassa paikassa. Ihanaa :)

Nyt nenä vuotaa, ja epäilen että flunssa kolkuttelee ovella (mikä voi tietysti olla osasyy tähän väsymykseen). Siksi en laitakaan ensi viikoksi mitään tavoitetta tällä kertaa. Yritän vähän lepäillä ja kerätä voimia... sen kun työstressiltä voin ja jaksan. Kuunvaihteen jälkeen alkavat kaikki vakioharrastukset, ja haluan olla pirteänä ja kunnossa siinä vaiheessa.

2 kommenttia:

  1. Se euforinen fiilis on ihana! Kun saa sellaisen kunnon flown päälle :) Miksi sitä kokee niin harvoin? Tai siis minä koen aika harvoin... Väärät lajit tai vääränlainen tekeminen? Väärä asenne? Liikaa painoa? :O

    Nyt on kyllä tosi paljon taas kaikennäköistä flunssaa liikenteessä (meilläkin vetästiin jo eka "päiväkotiflunssa", onneksi aika lievänä ja nopeasti...) Töissäkin on jengiä jollakin tavalla kipeänä vissiin puolet. Tosi tylsää, että tää tautiaika alkaa jo elokuussa :/

    VastaaPoista