tiistai 11. elokuuta 2015

Kymmenen kysymystä

Narseska haastoi minut vastaamaan kymmeneen kysymykseen. Kiitos haasteesta... ja täältä pesee.

1. Mikä on mielestäsi tällä hetkellä paras Youtubessa oleva video?
Uiva ja sukelteleva jaguaari oli aikamoinen yllätys.


Ja kun se on katsottu, suosittelen QI-ohjelmaa, jota löytyy Youtubesta todella hyvin. Stephen Fry, Alan Davies ja vierailevat julkkikset kertovat varsin kiinnostavia asioita.

2. Käytätkö mielestäsi liikaa sosiaalista mediaa? Mitä kaikkia sosiaalisen median välineitä käytät?

Käytän pääasiassa Facebookia, Instagramia ja erilaisia foorumeita. Liikaa? Todennäköisesti. En kuitenkaan ongelmaksi asti. 

3. Mikä on lemipielokuvasi?

Ei saa kysyä näin vaikeita! Tänään vastaukseni on Moulin Rouge, mutta sen katselu pitää lopettaa, ennen kuin Satine kuolee. Huomenna vastaus onkin jotain ihan muuta.

4. Jos sinulla olisi varaa, haluaisitko ottaa tatuoinnin? Jos haluaisit, millaisen ottaisit?

Minulla on perhostatuointi, jonka otin kymmenisen vuotta sitten. En ottaisi toista, koska allergiat hermostuttavat, eikä uusi tatuointi muutenkaan oikein tunnu kamalan houkuttelevalta. Vähän sellainen "been there, done that" -tunnelma koko asian suhteen. Tätä nykyistä pitäisi kyllä paikkailla, siitä on vuosien mittaan lähtenyt väriä ja muotokin on vähän tainnut muuttua laihtumisten ja lihomisten myötä. Mutta kun ne allergiat huolestuttavat.


5. Mitä ohjelmia seuraat televisiosta?

Jos siis ihan televisio-televisiosta, tiettyyn aikaan päivästi, niin en yhtäkään. Miss Fisherin etsivätoimistoa olen katsonut silloin tällöin, mutta sen olen nähnyt jo aikaisemmin. Katson pääasiassa Netflixiä ja HBO:ta. Sieltä taas seuraan paljon erilaisia scifi- ja fantasiavaikutteisia sarjoja. Jotkut rikossarjatkin nappaavat. Katson mielelläni ainakin kokonaisen kauden putkeen, muutaman päivän aikana. Makea mahan täydeltä on ihan parasta!

Tällä hetkellä katson Game of Thronesin uusinta kautta, Vikingsia, Bonesia ja uutta My Little Ponya (siinä on John deLancie ääninäyttelijänä!). Doctor Whon uutta kautta odotan kovasti, se alkaa syyskuussa. Ja vanhoja suosikkeja, joita jaksaa katsoa yhä uudestaan, ovat ainakin eri Star Trekit (näistä uusista leffoista en niin välitä), Buffy ja Doctor Who.

6. Parasta just nyt?

Syksyn lähestyminen ja kaikki mitä se tuo mukanaan.

7. Odotatko jo syksyä?

No arvaa! :D

Itse asiassa olen tämän suhteen vähän kaksijakoinen. Pidän todella paljon valosta ja tästä noin 18-24 asteen lämpötilasta joka on vallinnut viime päivinä. Ja elokuun pimenevät illat ovat ihania ja tunnelmallisia, kun päivällä kuitenkin on valoisaa. Elokuu (minun mielestäni siis puhtaasti kesäkuukausi) on melkein parasta aikaa vuodesta. Mutta syksykin on ihana.

8. Mihin haluaisit matkustaa?

Tällä hetkellä matkustuskiintiöni on ihan täynnä, mutta voisin joskus käväistä tuolla Amerikan mantereella. Kunhan pääsisin tästä lentokauhusta.

9. Liikuntamuoto, josta nautit eniten?

Erilainen vesiliikunta. Vaihtelevasti, niin että ei tule tylsää. Olisi hauskaa kokeilla joskus vaikka vesicombatia tai vesinyrkkeilyä, mutta täällä ei niitä järjestetä, enkä jaksa lähteä jonnekin Helsinkiin tai Vantaalle.

10. Kuka on mielestäsi ärsyttävin julkisuuden henkilö?

Hmm, paha kysymys. En juuri ollenkaan seuraa julkkiksia, joten en ennätä ärsyyntyä heihin. Ja toisaalta, miksi ärsyyntyä ihmiseen, jota ei livenä näe ikinä? Joskus ärsytys saattaa toki nostaa päätään, kun joku poliitikko päästelee suustaan sammakkoja.


Siinäpä se.

....mutta nyt olenkin niin tylsä, että en haasta nimeltä mainittuja bloggareita vastaamaan. Sen sijaan haastan SINUT, joka tätä lukee, vastaamaan seuraaviin kysymyksiin:

1. Millaisia suunnitelmia sinulla on syksyksi?
2. Paras liikuntamuoto juuri nyt ja mikä siinä on parasta?
3. Museo vai baari?
4. Pihallesi ilmestyy aikakone. Miten toimit?
5. Millaisista kulttuurin muodoista nautit?
6. Mitä tv-sarjaa suosittelisit lukijoillesi?
7. Entä mitä kirjaa suosittelisit?
8. Parasta juuri nyt?
9. Mikä oli ensimmäinen nettinimimerkkisi ikinä?
10. Kolme asiaa jotka haluaisit kokea ennen kuolemaasi.

4 kommenttia:

  1. Saaks tähän vastaa, vaikka vastas jo samaan haasteeseen eri kysmyksillä just äsken? :D Tällä bloggarilla on vissiin jutun aiheet vähissä, mut kun kysytään, niin se vastaa kyllä. Varsinkin, jos saa puhua itsestään, haha! ;) Irl vastaa yleensä vaikkei kysyttäiskään :P

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Eikö olekin? :D Olen ihan ihmeissäni. Ja niin söpöä kun se ui kissaa.

      Poista