sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Rentoutusta värittämällä

Minäkin menin hurahtamaan siihen. Aikuisten värityskirjoihin, siis. Kun kaikki muutkin.

Aika kauan muutama värityskirja ehti majailla Amazonin korissa, kun pohdin, onko värittäminen nyt oikeasti Vakavastiotettavalle Aikuiselle sopivaa puuhaa, mutta niin vaan kävi, että sormi etsiytyi tilausnappulalle ja muutama värityskirja sekä asiaankuuluvat värikynät eksyivät tännekin.


Hei, ihan oikeasti: värittäminen on superrentouttavaa! Ja aivan ihanaa tekemistä sadepäivänä. Sitä voi tehdä samalla kun katsoo ihania kesäsarjoja teeveestä, tai kun kuuntelee jännittävää äänikirjaa, tai kun juttelee kaverien kanssa, tai samalla kun kuuntelee ukkosen jyrinää. Suurin pulma on, minkä värin valitsisi seuraavaksi. Parhaimmillaan tunnelma on lähes meditatiivinen. On vain minä, värityskirja ja kynät.

Oletko sinä jo kokeillut värittämisen rentouttavaa vaikutusta?

11 kommenttia:

 1. Enpä ole tällaiseen aikuisiällä aiemmin törmännyt! :) Kuulostaa kyllä mukavan rentouttavalta puuhalta, täytyykin hankkia tuollainen kirja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä saa nähtävästi vaikka paikallisesta Prismasta. Rentouttavaa <3

   Poista
 2. En ole kokeillut värittämistä, mutta juuri samanlainen vaikutus on käsitöillä. Se on minulle oiva keino rentoutua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millaisia käsitöitä harrastat? Minä nauttisin neulomisesta ja virkkaamisesta, mutta ne ovat jääneet vähiin sen jälkeen kun aloin tehdä työtä, jossa kökötetään 8 h päivässä koneella. Neulominen ja virkkaaminen rasittavat nähtävästi juuri samoja lihaksia, ja hartiajumi on taattu. Harmittavaa :(

   Poista
 3. Hei, aloin seurata blogiasi kun aloin etsiä inspiraatiota omaan elämäntapa muutokseeni :) Tää blogi on aivan mahtava :) Minun blogissani olisi haaste sinulle :)

  http://narseskanelamaa.blogspot.fi/2015/07/kymmenen-kysymysta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Narseska, kiva kun kävit :) Olen tainnut joskus vierailla sinunkin blogissasi, täytyypä käydä uudestaan ja tutkiskella tuota haastetta.

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Laitoin sulle haasteen blogiini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Nanonen :) Pitää käydä katsomassa, nyt kun alan pikkuhiljaa palailla koneen ääreen. Oliko hyvä kesä?

   Poista