torstai 14. toukokuuta 2015

Kodin pieni liikuntanurkka

Huomasin tässä pari päivää sitten, että olohuoneen nurkkaan on pesiytynyt liikuntanurkkaus. Tiesinhän minä, että harrastukset aina vievät vähän tilaa, mutta tämä pääsi nyt jotenkin hiipimään huomaamatta ohitseni. Syytän kaikkia nettipalveluja, jotka tuovat kotiin joogaa, jumppaa, kahvakuulaa, meditointia ja vaikka mitä.

Gymstick, joogavyö, 6 kg kahvakuula, pilatesrulla, joogablokkeja, pari joogamattoa, jumppapallo...
Tuolin alla toinenkin vyö, lisää blokkeja ja isompi kahvakuula.
Ja tässä ei edes ole yhtään vesiliikuntaan liittyvää juttua, ei juoksuvyötä, ei hanskakokoelmaa, ei sauvoja. Saan kohta muuttaa isompaan kämppään.

Löytyykö sinunkin kodistasi liikuntanurkkausta?

5 kommenttia:

 1. Mistä olet noin iloisenväriset joogablokit hankkinut? Mä tarttisin kanssa vaikka en joogaan kylläkään. Itselläkin noita välineitä on pesiytynyt nurkkiin, mutta ovat ainakin silloin tällöin kyllä käytössäkin :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tigerista! Olivat helmi- tai maaliskuun tuote, mutta niitä saattaa vielä löytyä. Viime viikolla hain vielä kaksi punaista blokkia Helsingistä, Ruoholahden Tigerista.

   Poista
  2. Täytyypä lähteä joku päivä retkelle Helsinkiin... Kiitti vinkistä!

   Poista
 2. Voi kun olisikin tilaa tuollaiselle liikuntanurkkaukselle. Olisi kiva saada oikein oma huone treenaamista ja treenitavaroiden säilyttämistä varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miia, se nurkkaus on todellakin juuri sen kokoinen kuin kuvassa näkyy, plus se osuus lattiasta mihin levitän joogamaton :) Oma huone treenaamiselle olisi ihanaa, ehkä joskus... Tosin ensin haluan sen erillisen tv-huoneen ;)

   Poista