torstai 7. toukokuuta 2015

Kevyttäkin kevyempi kirjakevät

Jesh, sainpa käsiini Patrik Borgin kirjan Rentoa painonhallintaa, jota useampi ihminen minulle suositteli ja hehkutteli! Ihana PipSa lupasi lainata minulle omaansa (ja jos ette ole huomannut, hän on tämän vuoden puolella kaventunut aika lailla), mutta ennen kuin ehdimme suorittaa kirjanluovutuksen, minulle paljastui, että kyseinen kirja löytyy siskoni kirjahyllystä. Ja kuulemma se on asustellut siellä ainakin seitsemän vuotta. Eikä minulle ole kerrottu mitään!

Kirjojen kansia koristavat epäilyttävän leveästi hymyilevät ihmiset. Yrittävät kai saada luulemaan, että laihduttaminen, ei kun siis tietenkin elämäntaparemontti, on hauskaa ja iloista puuhaa. Ehkä minäkin joudun sovittelemaan kasvoilleni jonkinmoista irvistystä.
Vaan nyt kirja on päätynyt minun pieniin, karvaisiin käsiini. Ja samalla siskon hyllystä matkaan hyppäsi myös Hanna Partasen Olet mitä syöt -kirja, joka nähtävästi liittyy johonkin vanhaan tv-ohjelmaan, jota en ole nähnyt (välttelen mahdollisimman tarkasti kaikenlaisia laihdutusohjelmia... liian masentavaa!) Ja kun yöpöydällä odottaa myös vähän aikaa sitten huuto.netistä nappaamani Raxun rinnalla, niin voidaan olettaa että kirjakevääni tulee olemaan melko täynnä painonhallintaan ja elämäntaparemonttiin liittyvää kirjallisuutta. Niin ja sitten se Fifty Shades of Grey, jonka alkupuolella edelleen jumitan. Siinä ai ainakaan vaadita hymyilemään tuskan kourissa. Vaikka kieroutunutta nautintoa siitäkin löytyy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti