torstai 12. maaliskuuta 2015

Tyhmiä kysymyksiä laihtumisesta

Ja taas ollaan sellaisessa tilanteessa, että vaaka jumittaa paikallaan, mutta housut alkavat pudota jalasta. Miksi vaaka ja mitat eivät käy tasatahtiin? Miten tilavuus voi ensin kutistua, massan pysyessä samana, ja sitten massakin yhtäkkiä vähenee, mutta tilavuus ei muutu. Eihän tuo ole mahdollista. Miten tämä homma oikein toimii? Minne laihdutettu osa minua menee? Katoaako se lämpönä ilmaan? Pissinkö kaiken ulos? En tajua.

6 kommenttia:

 1. Nää on vähän kuin henkimaailman juttuja, niitä ei tajua. Joskus paino jumittaa, vaikka toimis kuinka oikein ja sitten joskus on lähtenyt enemmänkin kiloja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin on. Mutta enemmän ihmetyttää tuo että kutistun jotenkin epätahtiin. Noh, kai sen kanssa voi elää, kunhan kutistumista tapahtuu :)

   Poista
 2. Kasvattelet lihasta ja samalla rasva palaa... Rasvan tilavuus on isompi vs. samanpainoinen lihas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tietenkin toiveissa, mutta mahtaako pitää paikkansa... tuntui, että sain salilla laittaa todella pienet painot verrattuna kymmenen vuoden takaiseen :)

   Poista
 3. Hei!

  Löysin vasta tämän blogin ja liityin lukijaksi. Tykkään kovasti tavasta jolla käsittelet liikuntaan ja painoon liittyviä asioita. Olen yrittänyt etsiä juuri tämän tyyppisiä blogeja jotka eivät ole pelkästään liian "teknisiä" raportteja treeneistä ja syömisistä, vaan joista paistaa läpi tällainen kokonaisvaltaisempi ote blogin teemoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hilja,
   kiva kun jaksat käydä. Uutta elämäähän tässä ollaan rakentamassa, melko kokonaisvaltaista puuhaa :)

   Poista