maanantai 2. helmikuuta 2015

Motivaatiomaanantai!

Kolme asiaa elämässäni, joihin liikunta on vaikuttanut:
  • Jaksan paremmin arjessa. Enää en ole kuin märkä rätti imuroituani kämpän, ja jaksan muutenkin tehdä kotitöitä reippaammin. Sitten on tietysti ihan toinen asia, että jos pitää valita siivoamisen ja vaikkapa uintireissun välillä, niin siivoaminen jää kakkoseksi. Kukaan ei ole vielä kuolinvuoteellaan toivonut, että olisi elämänsä aikana siivonnut enemmän.
Kuva: James Vaughan
  • Olen tavannut paljon mukavia, eri-ikäisiä ihmisiä. Ketään uutta sydänystävää en ole tavannut, mutta useamman oikein mukavan tutun, jonka kanssa on kiva turista vaikkapa vesijumpan jälkeen. Usein kyseessä ovat sellaiset ihmiset, joiden kanssa en välttämättä tulisi arjessa tutustumaan. En ole aikaisemmin oikein tajunnut, miten paljon yhdessä liikkuminen yhdistää. Ehkäpä pitäisi verkostoitumisen nimissä lähteä mukaan myös työnanatajan tarjoamiin ryhmäliikuntoihin. Ovat vaan kovin hankalaan aikaan. Ehkä niille pitää raivata aikaa kalenterista.
Kuva: James Vauhgan
  • Vähemmän kipuja. Teen päätetyötä, minulla on melkoinen rintavarustus, ja kun useampi harrastus myös vaatii tietokoneen äärellä istumista, voitte kuvitella, että hartia- ja niskakipuja voi tulla. Ja nehän kutsuvat yleensä mukaan kaverinsa, päänsäryn. Jossain vaiheessa jouduin napsimaan särkylääkkeitä useamman kerran viikossa. Sen jälkeen, kun aloitin vesiliikunnan, olen pärjännyt muutamaalla kerralla kuukaudessa. Vaikka en saisi mitään muuta liikunnasta, niin tämä olisi jo yksinään syy liikkua. 

Kuva: Michael Pujals
Hyvää uutta viikkoa! Tehdään tästä hyvä viikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti