tiistai 3. helmikuuta 2015

Maailman rumimmat urheiluliivit

Eilen tuli kaverin kanssa puheeksi ongelma: mistä isot, hyvät urheiluliivit, kun löytyy sekä ympärysmittaa että rintaa. Ajattelin jakaa vinkkini muillekin. Olen nimittäin löytänyt maailman parhaat urheiluliivit. Valitettavasti ne ovat myös maailman rumimmat urheiluliivit, mutta niiden yleinen mahtavuus korvaa täysin ulkonäölliset puutteet. Näissä liiveissä pystyn hyppimään ja pomppimaan, ilman että lyön itseäni naamaan omilla rinnoillani, ja joogaamaan, ilman että tukehdun rintoihini: Enellin urheiluliivit.

Ei kovin mieltä ylentävä ulkonäkö, mutta usko pois, nämä ovat oikeasti hyvät.
Kuva: Värikäs Elämäni
Kuten näkyy, kauniiksi noita ei voi sanoa. Mutta ovat aivan mahtavat isommalle povelle! Kunhan ensin opettelet pukemaan ne päälle oikein. Niiden mukana tulee ohje. Oikeasti – rintaliivit, joiden pukemiseen tarvitaan ohje. Naureskelin ensin, mutta sitten jouduin turvautumaan ohjeeseen, kun liivit eivät tuntuneet hyviltä, ja luulin valinneeni liian pienen koon.

Enellillä on aivan oma kokotaulukkonsa, ja kahdeksan eri kokoa, joten ennen ostamista kannattaa tarttua mittanauhaan. Itse totesin rinnanalusmittani olevan kokojen 6 ja 7 rajalla, ja rinnanympärykseni olevan kokojen 7 ja 8 rajalla, joten päädyin pienen tuumailun jälkeen kokoon 7, joka osoittautuikin sopivaksi.

Nämä liivit ovat aika uskomattomia siltä osin, että rinnat tosiaan pysyvät lähes täydellisesti paikoillaan. Leveät olkaimet ovat mukavat päällä. Miinusta tulee siitä, että ulkonäkö ei hivele silmää, ja siitä, että liivit ovat sen verra korkeat, että kovin avarakaulaisia toppeja ei niiden kanssa oikein voi pitää, jos liivien näkyminen haittaa. Minun mielestäni tässä asiassa mukavuus saa ajaa ulkonäön ohitse.

Suomessa Enelliä taitaa myydä ainoastaan Lumingerie, josta löytyy muitakin isokuppisia liivejä. Ulkomailta Enelliä saakin sitten useammasta verkkokaupasta, esim. brittiläisestä Less Bounce -nettikaupasta. Hinnat eivät ainakaan nopealla googlauksella näytä vaihtelevan kovinkaan paljon eri maiden välillä. Alennuksia kannattaa metsästää, joskus niitä osuu kohdalle. Seuraavan kerran kun omalle kohdalleni osuu alennus, ajattelin napata itselleni nämä livit turkoosissa värissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti