tiistai 3. helmikuuta 2015

Läskikyttääjät vauhdissa

Olen kai sitten vaan jotenkin friikki näky liikkuessa, kun tuli taas kommentteja. Kommentit olivat kyllä ihan positiivisia, ja ne lausunut ihminen tuntui olevan ihan hyvässä hengessä liikkeellä: "Tosi hienoa että sä harrastat liikuntaa" ja "Oho, tosi hyvin sä jaksat!". Tapaus ei siis ollut tällä kertaa yhtä ärsyttävä kuin se, josta aikaisemmin kerroin.

Mutta hieman ärsyttää, kaikesta huolimatta. Juu juu, mielummin tällaisia kommentteja kuin jotain negatiivista. Niitäkin on joskus tullut koettua. Mutta ei ole mukavaa tuntea itseään kuin joksikin friikkishown kummajaiseksi. Ihan kuin osa ihmisistä ei olisi ennen nähnyt lihavaa ihmistä verkkareissa. Mitä, aikooko se liikkua? Mitä, eikö se saanut sydäriä viiden minuutin jälkeen? Mennäänpä sanomaan sille että hyvä juttu hei!


Osa tästä ärsytyksestä tulee varmaan siitä, että a) minua on kytätty ja b) kyttääjä on miettinyt minua, vartalonmuotojani ja kuntoani... niin paljon, että pitää erikseen tulla kommentoimaan. Jos on pakko kytätä, niin voisiko sen hoitaa hienovaraisesti, ilman kohteen huomaamista? Kiusallista, kun pitäisi jotenkin alkaa selitellä tai oikeuttaa omia liikuntatottumuksia.

Saisinko vaan treenata rauhassa, ilman ihasteluja tai vihasteluja? Saman rauhan soisin muillekin.

3 kommenttia:

 1. Itse en ole saanut keneltäkään kommentteja, mutta saan kyllä paljon "katseita". Varsinkin kun olen menossa spinningiin. Viime kerralla pari rouvaa keskusteli takanani siitä, kuinka nykyään ei enää arastella kokeilla uusia lajeja... Niin, läskit eivät arastele kokeilla uusia lajeja. Mutta ajattelin jättää tuonkin keskustelun ihan omaan arvoonsa. Jotkut tykkää kommenteista, toiset ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä jäin miettimään, onko tämä erityisesti näin alkuvuoden ongelma. En muista että olisin aikaisemmin ihan yhtä paljon törmännyt tähän. Ehkä kommentoijat olettavat että olen ns. tammikuuliikkuja? Mutta sen ei pitäisi ollenkaan vaikuttaa...

   Poista
 2. Tiedän täysin tunteen!!! Olen saanut joskus kommenttia, että "näin sinut salilla eilen, kiva että käyt siellä" asiakkaalta!!!, ja oli kuin oisin rikoksesta jäänyt kiinni. Hävetti vietävästi ja mietin että missähän kohtaa on huomannut minut ja mitähän olen ollut tekemässä ja minkä näköisenä. Jooh, nää on näitä. Tämäkin ihminen oli hyvin kannustava kyllä, varmasti tarkoitti hyvää. Mutta kiusaannuin vahvasti.

  Ps.luen tässä blogiasi läpi juuri.. ;)

  VastaaPoista