torstai 15. tammikuuta 2015

This Girl Can - aivan mahtava kampanja innostaa naisia liikkumaan!

Törmäsin aivan mahtavaan liikuntakampanjaan: This Girl Can! Brittiläisen kampanjan mainoksessa eri ikäiset, eri kokoiset, eri väriset ja eri näköiset naiset harrastavat liikuntaa ilolla ja nauttien, välittämättä siitä että joku kohta vartalossa saattaa hyllyä tai siitä että he hikoilevat tai ovat tulipunaisia kasvoiltaan.

"I swim because I love my body. Not because I hate it." julistaa eräs naisista. "Sweat like a pig, look like a fox" hehkuttaa toinen, villisti tanssiva nainen. Liikunnan riemua ei voi olla huomaamatta. Mikä ero! Mikä innostus!

This Girl Can on brittiläinen kampanja, joka kannustaa naisia ja tyttöjä liikkumaan, vaikka he eivät näytä fitnessmalleilta.
Useimmissa liikunta-aiheisissa mainoksissa esiintyvät ihmiset ovat täydellisen kauniita ja timmejä. Kaipa heidän on tarkoitus toimia houkuttimena tyyliin "näin upea sinustakin voisi tulla, jos urheilisit". Samalla kuitenkin vahvistetaan kuvaa siitä, että liikunta kuuluu vain nuorille, timmeille, terveille. Ja sitä, että liikunta on ryppyotsaista puurtamista täydellisen vartalon saamiseksi. Aika moni kun tietää, että heillä ei ole resursseja hankkia ns. täydellistä vartaloa... Eikä tarvettakaan. Siksi on mahtavaa, että tässä kampanjassa tuodaan esiin se, että erilaiset ihmiset voivat nauttia liikunnasta. Heillä on erilaisia motiiveja, erilaisia kykyjä ja erilaisia tapoja nauttia liikunnasta.

Katso kampanjavideo... ja nauti liikunnan riemusta!Ainakin minun kohdallani tämä kampanja toimi. Nähdään uimahallissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti