torstai 8. tammikuuta 2015

Reipasta aamua!

Tänään aloitin aamuni reippaasti suuntaamalla uimahallille jo aamukuudeksi. Jos joku olisi pari vuotta sitten sanonut minulle, että kello 5.58 aamulla seison uimahallin ulkopuolella odottamassa ovien avautumista, olisin nauranut räkäisesti. Olen nimittäin armottoman aamu-uninen. Mutta niinpä vain olin jonon jatkona, muiden hullujen seurassa.

Olen huomannut, että aamuinen uimahallireissu on mukava tapa aloittaa päivä. Sen kun pyörähtää sängystä, suoraan valmiina odottaviin vaatteisiin, ja lähtee taapertamaan uimahallille. Itse heräämisen voi jättää siihen vaiheeseen, kun pulahtaa jääkylmään veteen. Ja jälkeenpäin olo on mahtava!

Kuvan uima-allas ei liity tapaukseen. Kuva: Scott Ableman 

Tänään olin itse asiassa ihan erityisen reipas, lähdin nimittäin mukaan uimahallin aamujumppaan. En yleensä oikein välitä näistä aamuisista jumpista. Ne ovat ilmaisia, ja siksi aivan täynnä, ja joukossa on aina mukana muutama vanhempi setäihminen, joka keskittyy omaan jumppaan niin tiiviisti, että vieressä olijat saavat osumia. Tänään ruuhka ei ollut ihan niin paha kuin yleensä, vaikka on tammikuu. Ehkäpä osa aktiivijumppareista oli vielä joululoman vietossa. Ehdin vielä vesijuostakin vähän, ennen kuin oli aika suunnata kotiin aamupalalle.

Niin ihanaa kuin se olikin, saa tämä kerta varmaan jäädä tänä vuonna sekä ensimmäiseksi että viimeiseksi puoli seitsemän aamujumpaksi. Iltojen jumpissa on vaan paljon mukavampaa, kun voi potkia ja huitoa niin paljon kuin haluaa, pelkäämättä osuvansa vieruskaveriin. Toisaalta, on mukavaa kun jo aamusta tietää tehneensä jotain. Tulee niin aktiivinen ja reipas olo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti