sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Liikuntaviikko 4

Vuoden neljäs viikko lähti käyntiin hyvin ansaitulla välipäivällä, mutta jatkui aktiivisemmin. Sain vihdoinkin täyteen joogatavoitteeni tehdä seitsemän kertaa aloittelijoille tarkoitetun, 20-minuuttisen Yoga for Complete Beginners -videon. Ensi viikolla onkin aika etsiä joku uusi video harjoiteltavaksi.

Viikon vesijumppasaldo oli neljä kertaa; kerran kevyempää versiota, kerran trampoliinilla ja kaksi kertaa syvässä vedessä. Projektini oppia pitämään syvävesijumpasta otti tällä viikolla takapakkia, kun toisella tunnilla oli tarjolla minulle liian vaikeita liikkeitä ja iski jumppakiukku. Vesijuoksemaan ehdin neljä kertaa, useimmiten ennen tai jälkeen vesijumpan.

Kävin kahdessa eri uimahallissa, ja totesin, että kummallakin on omat hyvät ja huonot puolensa. Toisessa uimahallissa on ihanan lämmin vesi ja hyvät juoksuvyöt, mutta halli on todella ahdas ja ruuhkainen, ja pesutilojen siisteydessä on toivomisen varaa. Toisessa uimahallissa taas on jääkylmää vettä ja huonot juoksuvyöt, mutta halli on tilava, raikas ja viihtyisä, ja henkilökunta aivan erityisen auttavaista ja mukavaa. Kummassakin on siis puolensa.

Ulkoilu on tällä viikolla jäänyt aika vähiin, enimmäksen uimahallille kävelyyn ja geokätköilyn kokeiluun. Kävimme miehen kanssa etsimässä lähellä kotikulmia sijaitsevan kätkön, ihan ensimmäisemme! Oli hauskaa, vaikka paikka oli vähän turhan vilkas, ja oli vaikeaa olla herättämättä huomiota. Saatanpa vielä innostua tuosta geokätköilystä. Ihan lähellä kotikulmia pitäisi olla useampi kätkö, osa tosin liian vaikeita aloittelijalle, mutta voihan niitäkin kokeilla.

Tavoitteet viikolle 5:
  • Etsi uusi, aloittelijoille sopiva joogaohjelma
  • Ulkoile! Ei mutinoita! Etsi vaikka pari geokätköä!

2 kommenttia:

  1. Munkin on pakko aloittaa vastaava to do -lista! Satuin myös itse kirjoittamaan blogiini juuri tuosta ulkoilusta, kirjoitus löytyy osoitteesta https://ireachforthestars.wordpress.com/2015/01/26/out-and-about/
    Alan seuraamaan blogiasi, josko vaikka muitakin yhdistäviä aiheita ja inspistä löytyisi!

    VastaaPoista
  2. Hei, kiva kun kävit! Juu, olen ehkä hieman koulussa listoihin. Niiden avulla tulee tunne, että saa laitettua elämän ja koko maailman järjestykseen :)

    VastaaPoista